Inner Business Intensive

Als wat je nu doet niet meer matcht met hoe je je van binnen voelt ...

... dan is er zoveel meer mogelijk!

Er is niets meer bevrijdend dan volledig jezelf kunnen zijn op alle vlakken in jouw leven.

‘Hoe lang hou ik dit nog vol?’ 

Dacht ik voor de zoveelste keer dat ik weer gestresst in de auto van de ene afspraak naar de andere vloog. De spieren in mijn lijf voelde strak en aangespannen.

Natuurlijk voelde die adrenaline ook wel lekker: ik had een leuke partner, een gezin met drie kinderen, een goede baan als HR Businesspartner, veel sociale contacten. 

Ik was trots op mezelf dat ik al die ballen hoog kon houden. Ik had mezelf zo geïdentificeerd met de rol van sterke vrouw, dat ik er geen afscheid van kon nemen. Ik nam op de koop toe dat ik constant moe was en achter de feiten aanliep.

Als een geluk bij een ongeluk kreeg ik een sportblessure, waardoor ik een aantal maanden moest revalideren. 

Omdat mijn rol als werknemer en moeder meer naar de achtergrond schoven, ontstond er ruimte en afstand om bewust te worden van waar ik stond.

Het werd in ene zo duidelijk dat ik veel te weinig energie kreeg van mijn werk en alle drukke activiteiten in mijn leven.

Na mijn revalidatie begon ik steeds meer mijn focus en aandacht te richten op waar ik zelf energie van krijg.

Ik name een sabattical en kwam in contact met energetisch werk. Dit was dus altijd wat ik had gevoeld en ervaren! Alleen kon ik er nu woorden aangeven.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in (familie)opstellingen, lichaamswerk en intrinsieke motivatie. 

De wijze waarop we geconditioneerd zijn, door wat we hebben meegekregen in onze opvoeding, weerhoudt je vaak van wat je het liefste wilt: jouw leven op jouw manier vormgeven.

Maar er is een manier die juist wel voor jou werkt om dit te realiseren, ik leer het je en help je de keuzes maken en de stappen te zetten die je nu nog lastig vindt.  

Doe wat jij graag wilt, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt!

Sharron Droog

Maar laat ik me nog even netjes voorstellen: mijn naam is Sharron Droog (geboortejaar 1974), ik woon samen met Ronald en onze 3 zoons in Winkel (NH). 

Aan de buitenkant had ik het voor elkaar: huisje, boompje, beestje, leuk gezin, goede baan. Maar van binnen voelde ik me vaak leeg en vroeg ik me af of er nog meer in het leven was dan alleen maar hard werken en de boel draaiende houden. 

Ik laadde helemaal niet op van oppervlakkige gesprekken en geklets over wat anderen zeggen of doen. Ik miste diepgang in mijn leven.

Op mijn 28e kreeg ik een burn-out en op mijn 34e een postnatale depressie. Nog steeds ervaar ik soms depressieve gevoelens, maar ik heb geleerd hoe ik hier op een gezonde manier mee om kan gaan.

Ik ben gaan zoeken naar antwoorden, waar die zware gevoelens vandaan kwamen. Ik leerde hoe ik mijn emoties kon verwerken en voelde dat ik mezelf steeds meer mezelf werd.

Ik voelde als kind al heel natuurlijk aan, waar de schoen wringt. Dat hielp me altijd in mijn werk als HR Businesspartner en dat heb ik verder ontwikkeld in mijn rol als coach en opsteller. 

Als je met me werkt, krijg je het beste van me. Dat is de belofte die ik mijn klanten geef. Halfbakken daar geloof ik niet in.

Ik geloof niet in ingewikkelde methodes of dat je alles alleen moet doen. Ik geloof wel dat je alles al in je hebt om te veranderen. Je hebt alleen een spiegel en support nodig.

Ik kijk voorbij jouw muurtje om te zien wat je nog niet hebt laten zien, wachtend om naar boven te komen.

In mijn coaching is zelfautorisatie de rode draad. Niets geeft zoveel voldoening en (eigen)waarde als weten en voelen wat goed voor jou is en daarnaar te leven.

Zonder concessies te doen. Dat geeft jou het ultieme gevoel van vrijheid dat je werkelijk zelf invloed hebt, zelf jouw keuzes maakt. En tegelijkertijd het vertrouwen voelt om te leunen en je te laten dragen als je dat nodig hebt.  

Spreekt dit jou aan? Dan spreek ik je graag.