Wat klanten zeggen

Review

Hannah
(virtueel assistent)

“Er is veel gebeurd in de laatste paar maanden. Van heel onzeker naar steeds meer zeker voelen over mijn richting. En dat maakt dat ik langzaam meer voldoening in mijn dag kan vinden en met veel meer focus werk.”

“Het idee dat je gevoelens en gedachten er gewoon mogen zijn. Dat je soms boos/verdrietig/geïrriteerd bent, is oké. Ik heb geleerd hoe ik dat kan omdraaien voor mezelf en me blijf focussen op mijn doelen.”

“Ik begrijp waar mijn spanning vandaan komt en kan hem beter de baas. Ik merk dat de grote boze wereld op dit moment voornamelijk in mijn hoofd zit.
De beren creëer ik zelf. De stap zetten is soms spannend en ik kan ergens tegenaan hikken, maar ik merk dat ik energie krijg van de stappen die ik zet. Het gaat naar steeds meer smaken!”

“Ik sta nu aan het begin van een mooie ontwikkeling. Groei van een onderneming is leuk,
maar de groei die ik zelf verwacht door te maken, maakt mij heel nieuwsgierig. Wat valt er nog meer te ontdekken, ik ben heel nieuwsgierig hoe ik mij ga ontplooien het komende jaar!”

Review

Femke
(woonbegeleider)

“Ik ben gaan groeien in mijn eigenwaarde door mijn eigen grenzen te durven voelen en hier uiting aan te geven. Ik ben hierin niet mezelf uit de weg gegaan en daar ben ik heel dankbaar voor. Want nu komen er eindelijk openingen om mijn eigen pad te gaan bepalen.”

“Ik vind je topper.
Je bent duidelijk, eerlijk, je voelt goed in op de situaties. Ik voel me vertrouwd om te leren en kwetsbaar op te stellen en mijn gevoel te uiten. Ook al zat mijn verdegingsmechanisme me behoorlijk in de weg..”

Review

Marloes
(psycholoog)

“Het is heel waardevol voor me geweest. Ik zit veel meer in mijn lijf, voel me prettig in mijn vel, veilig. Ik voelde me gesteund door de signalen die mijn lijf gaf, en dat maakte dat ik me weer helemaal mij voel. Dat resulteert in meer rust en vertrouwen, ook in mijn praktijk. Al met al, aardend en vertrouwen gevend, en ook zelf een meer avontuurlijk gevoel over mijn leven. Nogmaals ontzettend bedankt voor je rust en vertrouwen, dat had ik echt even nodig. De ruimte die jij geeft voor wat er wil gebeuren, of gezien wil worden, dat heb ik niet eerder meegemaakt."

Review

Merianne
(zelfstandig onderneemster)

"De live dag met Sharron heeft bij mij echt voor een shift gezorgd. Tot op heden vooral aan het ondernemen was vanuit strijd en wilskracht. Ik moest mijn klanten binnen trekken en dat is best vermoeiend.
Nu heb ik er vertrouwen dat het gaat komen als ik meer vanuit mijn gevoel ga ondernemen. Ik vind het nog wel wat onwenning en spannend, maar het voelt goed!
Dank je wel Sharron!"

Review

Lenneke
(zelfstandig onderneemster)

“Dankjewel @sharrondroog voor deze powershift!
Even heerlijk alle puntjes op de i zetten en helder krijgen welke kant ik op mag gaan. Met de belofte aan mezelf en aan Sharron dat de website na dit weekend de lucht in gaat!"

"Laat die positieve energie maar stromen zodat ik die miljoenen op mijn bankrekening kan verwelkomen 😁” Kom maar op met dat vrije leven, I'm ready! 🥳"

Review

Conny
(manager klantenservice)

“De combinatie van de gesprekken en het ‘voelen’ heb ik als heel prettig ervaren. Het voelde echt als een openbaring op de een of andere manier, ik voelde ook een breekpunt, wat me zoveel ruimte gaf! Het heeft me heel lang tegen gehouden.”

“Dank je wel voor alles! Ik kijk zo anders naar de buitenwereld en het allerbelangrijkste naar mijzelf. Ik had veel eerder bij je moeten komen!”

Review

Saskia
(leerkracht)

Mijn doel was om zelfverzekerder te worden en minder aan te trekken van andere mensen. Dit is al wel verbeterd. Ik stel me anders op. Het voelt minder kwetsbaar. Je hebt me meer inzicht gegeven in mezelf en begrijp beter waar mijn onzekerheid vandaan komt.

“Ik was afgelopen weekend op pad met (…), waarbij ik me meestal niet zo op mijn gemak voel. Het ging nu zo goed. Ik er met een ander gevoel op af en het voelde gewoon goed. Ik reageerde zelf anders en het was heel gezellig. Ik heb er echt veel aan gehad.”

“Ik vond jouw coaching super. Je bent een heel fijn en warm persoon. Ik voel me vertrouwd bij jou. De meditatie vind ik heel bijzonder en fijn. Heel knap hoe het je lukt om mij ontspannen te maken. En heel bijzonder wat jij allemaal ziet en voelt.”

Review

Anita
(zelfstandig onderneemster)

"Mijn doel was om zelfverzekerder te worden en minder aan te trekken van andere mensen. Dit is al wel verbeterd. Ik stel me anders op. Minder kwetsbaar. Je hebt me meer inzicht gegeven in mezelf en begrijp beter waar mijn onzekerheid vandaan komt."

Review

Laura
(beleidsmedewerker)

“Mijn doel was om meer plezier en energie te ervaren, mijn eigen ‘sprankeltje’ te vergroten.
Dit doel heb ik zeker behaald. Het lukt me steeds beter om verbonden te zijn met mezelf. Ik voel me nu beduidend minder moe!”

“Ik ben bij jou helemaal aan het goede adres.
Zoals je al weet ben ik je enorm dankbaar voor jouw begeleiding, omdat ik echt bij de stukken kan komen, dat mij alleen nooit was gelukt. Echt de ‘diepte” in om zo ruimte te creëren voor mijzelf”.

Review

Annemieke
(franchisenemer)

“Ik gaf aan dat ik mij aan het oriënteren was op een andere richting en welke richting dat was. Sharron spiegelde mij dat ze niets bij mij voelde stromen op het moment dat ik dat zei.

Oké, ik heb nog wel een idee vertelde ik, en gaf vervolgens aan wat ik diep in mijn hart wilde. Best eng om te zeggen wat je eigenlijk wilt, maar ook fijn. Nu ben ik bezig mijn droom te realiseren, heerlijk!”

Review

Roos
(zelfstandig onderneemster)

“Omdat alleen praten vaak niet de verandering brengt. Het voelen is zo belangrijk en daar kan jij zo dicht bij komen. Dat is echt een talent!”