Rupsje Nooitgenoeg

Iedereen kent wel het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg. De rups die bleef eten en eten en eten, hij was onverzadigbaar. Nooit had hij genoeg.

Daar kun je van alles van vinden. “Je moet tevreden zijn met wat je hebt” of “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”!

Misschien voel jij dit ook wel van binnen. Een honger naar meer. Meer uit je leven halen, meer uit jezelf halen. Maar hou je angstvallig die borrelende energie onder controle.

Want stel je voor als je dat niet zo doen, vraag je dan niet teveel? Voel je je dan als een verwend kind? Schaam je je, omdat je meer wilt dan je nu hebt?

Laat staan dat je het voor mogelijk houdt. “Dat kan ik toch niet vragen” of “het zal toch niet gebeuren” of “dat is niet voor mij weggelegd”.

Allemaal beperkende overtuigingen die je houden waar je nu bent.

Die drive die je van binnen voelt, is juist heel helpend. Het helpt je te ontwikkelen naar wat ontwikkeld wil worden van binnenuit. En dan niet vanuit wilskracht, maar vanuit jouw natuurlijke ontplooiing als mens.

Want ook als volwassene blijf je groeien, heb je de kans om jouw bewustzijn te vergroten en ondenkbare mogelijkheden voor jezelf te creëren.

Laat het Rupsje Nooitgenoeg in je vrij! Geef deze de voeding die het nodig heeft om te worden wat er in jou verscholen ligt.

Rupsje Nooitgenoeg werd een prachtige vlinder en had al die voeding daarvoor nodig. Om jouw voeding (lees: verlangens) helder te krijgen heb ik een Quickscan gemaakt, zodat jij ontdekt waar jij meer van wilt!

Liefs,

Sharron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *