Ken je deze stem?

Die stem die commentaar geeft bij alles wat je doet in je leven.

De stem die vertelt dat je niet slim bezig bent, die zegt dat je harder moet zijn, die zegt dat je moeilijk doet, dat het nu wel eens moet weten, dat je weer te laat bent…

Deze kritische stem haalt jouw zelfvertrouwen de hele dag onderuit. De mate waarin deze stem aanwezig is, zegt iets over hoe moeilijk je het voor jezelf maakt.

Dat doe je natuurlijk niet bewust, maar heeft een grote impact op jouw doen en laten.

Jouw kritische stem kwetst jou keer op keer. En gaat ermee door zolang jij dit toestaat. Je bent het al zo gewend dat je niet meer gelooft dat het anders kan. Dat het beter kan.

Je houdt je in, je bent in de ‘safe zone’. Voor het geval dat het allemaal nog misgaat. Stop met jezelf dit te vertellen!

Wat als je deze criticus niet meer de baas laten zijn maar de werknemer? Wat als je met minder oordeel naar jezelf kunt kijken? Hoeveel meer rust zou dat geven?

En nee, dit is geen trucje dat je toe kunt passen. Het gaat erom jouw gedachten te koppelen aan jouw voelen en jouw belevingswereld. Dan ontstaat een krachtige creatiecirkel!

Maak jouw eigen verhaal, gericht op wat jij graag wilt. Geef jezelf toestemming om je leven te verrijken, vanuit jouw eigen essentie.

Zonder opsmuk, gewoon zoals je bent. Maar wel met alles waar jij naar verlangt, maar nog niet naar durft te kijken!

Zonder schaamte en zonder schuldgevoel. Wees niet bang voor de pure power die jij in je hebt, maar laat deze ongelimiteerd naar buiten!

En als je denkt, dit is voor mij onmogelijk… vraag je dan eens af:

– wat als het nu wel mogelijk is?

– wat als ik iets anders zou denken?

– wat als ik mijn voelen inzet om te bereiken wat ik wil bereiken?

– wat als ik mijn leven vorm geef, helemaal van binnenuit?

Klinkt toch helemaal niet zo gek he 😉

Liefs,

Sharron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *