Ik moet sterk zijn!

Dit hoor ik zo vaak van klanten. En vergis je niet, ook in mijn hoofd. Het is een automatisch ingesleten patroon dat we ergens hebben opgedaan in ons leven.

Voorgeleefd hebben gekregen, door schade en schande heeft het ons gebracht tot waar we nu zijn. Om te kunnen overleven, om te kunnen dealen met situaties of mensen die je gekwetst hebben.

Sterk doen is het eigenlijk. Sterk doen aan de buitenkant. Terwijl je dat niet zo voelt van binnen. Wat een tegenstelling is dat. Een tegenstelling die ongetwijfeld conflict oplevert. Conflict tussen wie je wilt zijn en wie je ‘doet’.

Want stel je voor dat je niet sterk doet. Als je je ‘zwakte’ laat zien. Overgeeft aan wat je voelt op dat moment. Zonder oordeel, alleen ervaren.

Omdat we allemaal ooit een keer gekwetst zijn, en dat we dit niet meer willen voelen.

Wat als je het wèl voelt? Wat zou je dat opleveren? Welk deel van wie jij BENT geef je daarmee de ruimte? Hoe waardevol zou dat voor je ZIJN?

Zodat je van overleven naar leven gaat. Zodat je geen conflict meer hoeft te voelen. Zodat je je vrij voelt om te ervaren wat jij mag ervaren.

Om daarna de ruimte te ervaren om een andere keuze te maken. Zodat je jezelf steeds meer laat zien zoals je BENT.

Weer de connectie kunt maken met jouw innerlijke aansturing. Jezelf ontwikkelt vanuit jouw eigen potentieel.

Zodat je jouw leven verrijkt op alle fronten! Dit is de bottom line in het programma Design Your Life.

Ben jij eraan toe om jezelf de tijd te geven om de diepte in te gaan waar je nu staat in jouw leven en waar je deep down heen wilt?

Om jouw leven te leven vanuit jouw unieke waarde. Waardoor je steeds meer waarde toevoegt aan jezelf èn jouw leven!

Liefs,

Sharron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *