Het gevoel van urgentie

Het is supernormaal om weg te rennen van de oncomfortabele gevoelens in jezelf, sterker nog, ik denk dat dat ik koningin van het wegrennen was en nog steeds wel eens ben. En met koningin geef ik meteen uiting aan mijn patroon dat ik alles vaak groter maak dan het is 😉

Het groter maken dan het is, speelt zich af in je hoofd. In je hoofd worden je problemen alleen maar groter en blijf je in cirkels rennen, je zult er geen oplossing vinden helaas. Oké, misschien tijdelijk wel, om na x tijd weer op hetzelfde punt te belanden.

Dit punt is er om je iets te laten zien, wat gezien en gevoeld wil worden. Het wil je altijd iets zeggen, ook al is het niet meteen duidelijk voor je. Er is iets wat geaccepteerd wil worden, maar zolang je blijft vechten, blijf je tegen de stroom in worstelen (hier ben ik overigens ook kampioen in, dus met mij als mentor heb je een uitstekende ervaringsdeskundige!)

Als je dit lange tijd doet, slurpt het je langzaam leeg. Je komt steeds verder van je gevoel af te staan, daar waar de oplossing(srichting) ligt. Als je je steeds afsluit, verbreek je de verbinding met jezelf en met de mensen om je heen.

Je neiging is eerder van je af te slaan en de oplossing buiten je te zoeken. Ook niks mis mee, maar je raadt het al, linksom of rechtsom komt het weer naar je toe. Als je kampioen tennissen bent, kun je dit steeds wegslaan, maar je kunt je ook afvragen of er een andere manier is.

Een manier om te werken met wat er is. Welke gevoelens gevoeld willen worden. Er zijn geen negatieve of positieve gevoelens, er zijn alleen gevoelens. Als mens ervaar je alles; mensen die zeggen dat ze nooit boos zijn, hebben er nog geen contact mee gemaakt 😉

Jouw gevoelens voelen en naar buiten brengen, is het meest waardevolle dat je voor jezelf kunt doen. Zonder schuld of schaamte, zonder rem. Zolang jij beseft dat alleen jij verantwoordelijk bent om jezelf te veranderen, kun je een ander niet schaden.

Dit lijkt misschien heel simpel, maar als nuchtere vrouwen hebben we dit niet echt met de paplepel ingegoten gekregen. Er gaat een hele nieuwe wereld open als je in je gevoelswereld duikt en ontdekt wat er allemaal in je leeft!

Het begint allemaal met een gevoel van urgentie, een gevoel dat je zo niet langer door wilt. Dat is het moment om door te pakken en op de golven van jouw gevoelens te surfen! Dit is een belangrijk onderdeel van het programma Design Your Life, zodat jij de obstakels naar jouw mooiste leven met gemak doorbreekt.

Ik ben nieuwsgierig of jij er bij bent. Vind je het nog spannend (snap ik!) of weet je niet zeker of dit nu de juiste stap voor je is?

Liefs,

Sharron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *